Temporada 2015

La temporada 2015 comença amb l’elecció d’Oriol Roger Garcia com a nou cap de colla de la Tècnica 2015. La temporada s’inicia amb la dinàmica positiva del segon tram de la temporada 2014, que va portar a la colla a descarregar el quart 4de8 de la història de la colla a la seva Diada .

Això fa que als primers assajos hi hagi una gran afluència de gent i es puguin fer bones probes de castells que en altres temporades no s’assajaven fins al segon tram de temporada. Fruit d’aquests bons assajos es comença la temporada fent grans actuacions, com són la de la Festa del nostre local al març, la del nostre Aniversari a l’abril i la de la Festa Major de Mollerussa al maig, totes elles amb castells de 7 i mig (a destacar 4de7a, 5de7, 3de7ps i 2de7 en varies actuacions en aquest primer tram de la temporada).  Gràcies a aquest bon començament i a l’afluència de gent als assajos i actuacions, la Tècnica es planteja grans objectius pel segon tram de temporada.

A partir del juny la feina als assajos va seguir sent intensa, assajant grans castells com el 7de7, 4de8 e inclús algunes probes del 3de8, de cara a porta’ls a plaça en futures actuacions quan estiguessin a punt. Però degut a unes baixes a tronc i canalla, i sobretot a un descens en el nombre d’efectius tan a assajos com a actuacions, van fer replantejar mica en mica els objectius marcats. Això va fer que els resultats a plaça no reflectissin la feina que es feia a assaig, ja que no es van deixar d’assajar els grans castells.

Gràcies als assajos i tot i les baixes i canvis a tronc i canalla, s’aconsegueix fer una bona Festa Major de Guissona al setembre, amb 3 castells de 7 i mig com són el 4de7a, 5de7 i 3de7ps. I per la Festa Major de Cervera es torna a descarregar el 2de7 (tercer de la temporada, fita que mai s’havia aconseguit en una sola temporada). Fins al final es va assajar el 4d8, en vistes a la Diada de la colla, però al final no va poder portar-se a plaça.

Com a fets extracastellers de la temporada, destacar la sortida de cap de setmana de colla a Andorra, on vam actuar amb els Castellers d’Andorra. També destacar el Primer Torneig Margener de Pàdel organitzat per la colla amb una gran acceptació, i el Segon Concurs d’Enfilar Caixes de Cervesa, també amb una gran participació tan de gent de la colla com del poble.

 

11958002_10207675536076709_5211384511613507484_o