Temporada 2014

La temporada 2014 comença amb l’elecció d’Albert Roca com a nou president de la Junta Administrativa. La temporada s’inicia plena d’il·lusió i ganes, sobretot fruit de les obres fetes al Local per part de la Junta del Centre Catòlic. Però aquest fet no fa canviar la tendència negativa de manca de gent a assaig.

Això fa que el primer tram de temporada sigui bastant fluix pel que fa a castells de 7, portant el 3de7 a algunes places, però acompanyant-lo poques vegades del 4de7, i havent de fer algunes actuacions amb 3 castells de 6. Menció especial per l’actuació a Esplugues a mitjans de juny, on la colla amb prou feines va poder fer 3 castells de 6!!.

És per aquest fet que la colla es planteja, a mitjans de juliol, fer una Taula Rodona, per tal de posar sobre la taula els problemes reals i fer-los extensius a tota la colla, i on tothom va poder expressar les seves inquietuds, i aportar idees per tal de tirar la colla endavant. Una de les solucions que es va extreure de la taula rodona, va ser la creació d’una comissió encarregada de pensar idees per tal de fer renéixer l’esperit de colla dins de la mateixa i donar-nos a conèixer a Guissona i contrades. Va ser un èxit, i els resultats no es van fer esperar.

La feina feta a assaig durant tota la temporada, i l’entrada de gent nova a partir del més d’agost, fa que l’últim tram de temporada (des de Festa Major fins a Diada) sigui una recuperació constant de gent, camises a assaig i a actuacions, i per tant, de castells a plaça. A destacar la recuperació de castells que feia temps que no es feien com: p5ps, 4de7a, 7de7. I a la última actuació de la temporada, per la nostra VIII Diada, descarreguem el 2de7 i el 4de8!!!!, juntament amb el 7de7, fent de ben segur l’actuació més important de la nostra història!!!

La temporada acaba amb només una caiguda (un dels 3p5 simultanis de Diada que queda en intent) i un intent desmuntat de 5de7.

A destacar també el viatge al País Basc a mitjans d’agost, on vam poder viure una gran experiència als pobles d’ Ondarroa i Larrabetzu, i on ja es va començar a viure un gran ambient de colla de cara al final de temporada. Per últim, destacar també que la colla decideix fer per primera vegada Actuació de Vigílies de la nostra Diada, acompanyats dels Falcons de Capellades, i on descarreguem diversos pilars de 2 de canalla, un 3d5ps totalment femení i un 2de6f!!!

 

1487256_10205130300767417_5062631166656918609_n