Sant Isidre a Cervera

Cervera.- Com ja va sent tradicional, els Margeners de Guissona, un any mes han participat en els actes de la Fira de Sant Isidre de Cervera. En aquesta ocasió ens han acompanyat els Castellers de San Cugat i els Nyerros de la Plana.

En un ambient agradable i festiu, l’actuació va ser encetada pels del Vallès amb un tres de set tranquil i segur. Varen continuar amb un quatre de set amb la mateixa tònica i amb una torre de sis que de segur, aviat pujaran un pis. Per acabar, un pilar de cinc carregat, que va caure just al començar a desmuntar, segurament per un excés de confiança.

Els Margeners van iniciar la seva participació amb un tres de sis amb agulla, una mica treballat però ben resolt, continuaren amb un tres de set segur i, per acabar un quatre de sis. Finalment un magnífic pilar de cinc.

Els de Manlleu van actuar en tercer lloc i varen començar amb un cinc de sis una mica insegur i lent però ben resolt a la descarregada. En segona ronda una torre de sis que també va seguir la tònica del primer castell però que es va aconseguir descarregar amb una bona feina de tronc. Un quatre de sis va ser l’últim castell i, per acabar l’actuació, un pilar de cinc que fa tot just dues setmanes que acaben d’estrenar.

Resumint, una diada castellera marcada per l’important partit de futbol que es jugava a la mateixa hora i que, de segur, hi va restar públic i algunes camises, però de la que hi varen gaudir tots els assistents.

 

Castellers de Sant Cugat: 3p7, 4d7, 2d6, p5c.

Margeners de Guissona: 3d6a, 3d7, 4d6, p5.

Nyerros de la Plana: 5d6, 2d6, 4d6, pd5.