Margeners porta tres castells de 7 a Cornellà

Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat).-  Margeners de Guissona ha actuat aquest passat dissabte 11 d’abril en el marc de la Festa de Primavera de Cornellà de Llobregat, acompanyats d’una banda, dels que son els seus padrins, els Castellers de Cornellà, i també dels Castellers d’Esplugues.

L’actuació, pel que fa a Margeners, ha començat amb un 3de7 força pesat, però molt parat. En segona ronda, els de la Segarra s’han decantat per un castell molt agraït per la plaça, el sempre espectacular 3de7 aixecat per sota, que també han completat amb èxit, això si, amb força èpica, sobretot en la penúltima aixecada, al moment de col·locar els segons damunt dels baixos. Com a tercer castell han descarregat un 4de7 lleuger, pensant en pujar-lo un pis més tant aviat com la feina a assaig ho permeti. Han acabat l’actuació amb un pilar de 5 d’una lleugeresa envejable, i dos pilars de 4. La sortida a Cornellà ha servit als de la camisa marró per donar rodatge a un volum de gent nova que recentment s’ha unit a la colla, així com per preparar l’actuació de Sant Jordi, que se celebrarà a Guissona el pròxim 26 d’abril, on volen tornar a demostrar el bon nivell de forma amb que han començat l’any, sense oblidar, això si, la cita del pròxim diumenge al migdia a Vilanova i la Geltrú, on volen tornar a portar tres grans castells.

Per la seva banda, els de Cornellà i els d’Esplugues han fet una actuació idèntica, amb el 5de7 en primera ronda, el 4de7 amb agulla a segona, i un 4de7 pensant també en pujar-hi un pis tant aviat com puguin. Han tancat l’actuació amb un pilar de 5 de cada colla i diversos pilars de 4.

La colla de la Segarra i rodalies convida a tothom qui vulgui gaudir d’aquesta temporada, on volen consolidar el nivell assolit la temporada passada, a viure aquest moment amb ells participant en els assajos que realitzen dimecres i divendres al seu local social, ubicat a la Plaça de l’Ajuntament de Guissona. Podeu trobar més informació al seu web margeners.cat o bé a les xarxes socials.

 

Margeners de Guissona: 3de7, 3de7 aixecat per sota, 4de7, p5, 2p4
Castellers de Cornellà: 5de7, 4de7a, 4de7, p5, 3p4
Castellers d’Esplugues: 5de7, 4de7a, 4de7, p5, 2p4


Comments (1)

  • Eric Santes 13/04/2015 - 9 anys ago

    Ostia quina crònica tan ben parida no?

Els comentaris estan tancats.