Bases del concurs

  1. Objectiu: convocar un concurs obert a tots els públics amb la finalitat d’obtenir un logotip dels 10 anys de la colla.
  2. Admissió d’originals: només s’acceptaran obres inèdites, sense límit sobres.
  3. Tècnica i dimensions: tècnica lliure, màxim 4 tintes. Logotip aplicable a 4 colors i monocrom. Es valorarà la bona aplicació a samarretes, bosses… la colla es reserva el dret a modificar el disseny escollit segons la conveniència. Els dissenys es presentaran via mail en el termini establert.
  4. Temàtica: lliure i oberta. Transmetre valors castellers i comarcals.
  5. Presentació: s’ha de presentar el logotip en pdf, jpg i png. El títol del email ha de ser disseny concurs logo. Firmat sota pseudònim.
  6. Termini: l’últim dia per presentar el logotip serà el 7 d’octubre de 2016.
  7. Premi: al guanyador, 150€ en metàl·lic. L’obra guanyadora, així com la resta, serà propietat de la colla castellera Margeners de Guissona i l’autor cedeix en exclusiva l’obra per reproduir-la, publicar-la o divulgar-la total o parcialment. El guanyador serà divulgat als mitjans de comunicació.
  8. Jurat: El jurat serà format per membres de la colla Margeners de Guissona (1 de la junta tècnica, 1 de la junta administrativa, 2 de comissió dels 10 anys).
  9. Resolució: L’organització es reserva el dret de deixar el premi desert.
  10. Acceptació de les bases.