La nit del Tararot 2017

Tàrrega (Urgell).- Com cada any els Margeners de Guissona no podien faltar a la festa del Tararot dins dels actes de la festa major de Tàrrega. Festa que representa la disputa entre dos barris de la capital urgellenca i que engloba diverses entitats del teixit associatiu del territori català (diables, bestiari, arquets, gegants i com no, castells).

Així doncs, sense l’estructura d’una actuació castellera estàndar, els margeners, com el Torraires de Montblanc que també eren convidats, van començar entrant a plaça amb un pilar caminant, representant cada una de les colles d’un dels dos barris.

Acte seguit, després de l’actuació dels arquets de la localitat, els margeners vam plantar un 3d6 davant dels centenars de gent de públic, que va fer que en l’aleta, la celebració fos equiparable al d’un castell de gamma superior.

Passada la festa del Tararot, els margeners encaren la setmana de l’actuació per la festa major de Mollerussa, una de les diades més importants del calendari marró. A plaça es trobaran amb els companys castellers de Lleida i castellers de Cerdanyola.

Torraires de Montblanc: pd4 cam i 3d6

Margeners de Guissona: pd4 cam i 3d6