Festa Major Mollerussa 2017

Mollerussa (Pla d’Urgell).- Els Margeners de Guissona han organitzat un altre cop la diada castellera de la Festa Major de Mollerussa. En aquesta ocasió s’han fet acompanyar dels Castellers de Lleida i els Castellers de Cerdanyola.

Amb un dia esplèndid per fer castells, els Margeners van començar l’actuació amb un pilar de quatre on es va estrenar l’anxaneta. El primer castell a afrontar va ser el quatre de sis amb la agulla, tranquil i segur. En segona ronda un sòlid tres de set i ,per acabar les rondes de castells, un cinc de sis. Com es habitual en les festes majors la colla local, en aquest cas els Margeners, han fet un vistós pilar de cinc al balcó de l’ajuntament en el que han pujat tres dels cinc integrants del pilar.

La segona colla castellera en actuar van ser els castellers de Lleida, colla que ha participat en varies ocasions en la diada organitzada pels Margeners. Han sortit amb dos pilars de quatre i en primera ronda han aixecat un tres de set que ha quedat en intent desmuntat quan han decidit desmuntar-lo amb els dosos ja col·locats. Tot seguit han tornat a intentar-ho, ara si, sense cap problema. En segona ronda han aixecat un quatre de set amb l’agulla, ferm i tranquil. I per acabar , en tercera ronda han executat un magnífic quatre de set, per acabar la diada amb un vistós vano de cinc.

La tercera colla en actuar han sigut els castellers de Cerdanyola amb un pilar de quatre de sortida. En primera ronda un sòlid tres de set, seguit d’un quatre de set tranquil en segona ronda. A la darrera ronda han executat un tres de set amb agulla, per finalitzar la seva actuació amb un pilar de cinc.

Un cop acabats els castells, balls i pica-pica per acabar d’arrodonir la diada castellera amb germanor i bon ambient, tot preparant-se per la propera actuació a Caldes de Montbui pel 11 de juny.

Cal recordar que el proper divendres 2 de juny, els Margeners de Guissona realitzaran un assaig obert al carrer a la plaça Universitat de Cervera, dins dels actes de la Fira del Pa de la capital de la Segarra.

 

Margeners de Guissona: pd4, 4d6a, 3d7, 5d6, pd5

Castellers de Lleida: 2pd4, id3d7, 3d7, 4d7a, 4d7, vano de 5

Castellers de Cerdanyola: pd4, 3d7, 4d7, 3d7a, pd5