Festa Major a Agramunt

Aquesta vegada sí, ens vam trobar per segon cop les 3 colles de la província de Lleida; Castellers de Lleida, Castellers de Solsona (els nostres apadrinats) i nosaltres, els de la camisa marró a Agramunt. Era una actuació important perque mostra les possibilitats que tenim aquesta setmana que ve que toca la Diada de Festa Major on fa un any vam fer realitat un gran somni anomenat 4d8, altrament conegut com a carro gros.

 

Una actuació que ja començava tard i amb els pilars d’entrada típics quasi, cap a plaça. Erem els segons després dels de Lleida que van portar castells de 7 i mig i després de nosaltres anaven els de Solsona amb castells de 6 i mig, com el 3d6xs.
Nosaltres vam apostar per una actuació amb castells que no haviem portat gaire a plaça com el 4d7a a primera ronda i el 5d7 a segona. El primer va portar algun problema però es veia prou consistent. El segon realment maco I bastant parat, només amb el típic moviment de la construcció, sense gaires complicacions.
A tercera es va triar tot un castell emblema, perque tots en recordem el primer i ens encanta, tot i les dificultats que comporta, com es el 3d7xs.
Ningú negarà que fa patir fins que no es tanca la pinya… I sí, hi va haver algun problema durant l’última pujada, com es habitual, però es nota que hi hem guanyat seguretat i experiència perquè un cop va pujar i es va tancar la pinya va saber aguantar com cal i també el tronc i canalla.

Per acabar, el p5 com ja es habitual i un bon regust de boca per saber que encarem la Festa Major amb uns bons castells duts a plaça i duts amb solvència.


Comments (2)

  • Oscar 06/09/2012 - 12 anys ago

    El primer cop en actuar les 3 colles de la província va ser a la festa major de Mollerussa al maig. Aquest era el segon cop.

    • M 06/09/2012 - 12 anys ago

      No me’n recordava! Gràcies.

Els comentaris estan tancats.