Actuació Sant Josep 2014

Guissona.- Els Margeners de Guissona comencem la temporada amb l’actuació de Sant Josep.

Enguany hem compartit plaça amb els Moixiganguers d’Igualada, com ja es tradició, i els Castellers de la Sagrada Família.

El dia comença amb sol i una temperatura agradable. La plaça s’omple de camises, faixes i mocadors; i davant d’un nombrós públic, iniciem l’actuació amb els tradicionals pilars de presentació: dos per part dels Castellers de Sagrada Familia i dels Moixiganguers d’Igualada i un pels Margeners.

En primera ronda els Margeners hem descarregat un quatre de set amb noves incorporacions al tronc i a la pinya. En segona ronda hem descarregat un tres de set, amb solvència, i demostrant que tenim ben assolida la mida del tres. En tercera ronda hem descarregat un cinc de sis amb nous canvis al pom de dalt, preparant així l’estructura de cara a pujar un pis. Per acabar l’actuació, en la ronda de pilars, hem descarregat un lleuger, consolidat i segur pilar de cinc.

Els Castellers de la Sagrada Familia han realitzat un quatre de set a primera ronda. A segona ronda han desmontat un tres de set i descarregat un cinc de sis. En tercera ronda han tornat a demontar un tres de set i descarregat un tres de sis. Finalment han acabat amb un pilar de cinc.

I, Moixiganguers, sense cap problema, ha descarregat tots els castells que portaven. En primera ronda, un quatre de set segur i ràpid. En segona ronda un cinc de set i, finalment, en tercera ronda han realitzat un quatre de set amb agulla. En la ronda de pilars han descarregat un pilar de cinc.

Amb aquesta actuació, els Margeners de Guissona iniciem la vuitena temporada amb molta il·lusió.