Actuació XVII aniversari dels Margeners de Guissona

Els Margeners fan 17 anys!

Al voltant de la festivitat de Sant Jordi, els Margeners celebren el seu aniversari. Aquest any ja en són 17, a punt de la majoria d’edat.

En aquesta actuació aniversari celebrada el dissabte 20 d’abril, els Margeners van estar acompanyats dels Castellers de l’Adroc (Sant Andreu de la Barca i Pallejà) i els Tirallongues de Manresa.

Els Margeners van iniciar l’actuació amb dos pilars de quatre mostrant el planter de canalla petita que té a la colla. Els Tirallongues també van iniciar l’actuació amb dos pilars de quatre i els Castellers de l’Adroc amb un pilar de quatre.

La primera colla a actuar van ser els Margeners, els amfitrions de la jornada. que van començar amb un tres de set amb bones mides i sensacions, el segon de l’any. Els Tirallongues també van executar un tres de set solvent. I els Castellers de l’Adroc un tres de sis controlat en tot moment.

En la segona ronda, els de la camisa marró van realitzar un cinc de sis amb estrenes a canalla. Seguidament, els Tirallongues van realitzar un intent de tres de set amb agulla. En ronda de repetició van fer un tres de sis amb agulla. Els Castellers de l’Adroc també van alçar un tres de sis amb agulla.

En la tercera ronda, els Margeners van alçar amb solvència un quatre de sis amb agulla. Els Tirallongues una torre de sis i els de la camisa de quadres van realitzar un quatre de sis que va quedar amb intent desmuntat. No van fer ús de la ronda de repetició.

L’actuació es va tancar amb un pilar de cinc per part dels Margeners, el primer de la temporada. Un pilar de cinc dels Tirallongues, que seguidament van fer dos pilars de quatre.

Els Castellers de l’Adroc van finalitzar la jornada fent un pilar de quatre i un altre que va quedar en intent desmuntat.

Els Margeners estan duent a terme uns bons assajos, cosa que ens fa preveure que aviat veurem més estrenes a plaça. Aquest pròxim dissabte 27 d’abril, actuen a Tremp amb motiu de la diada del  bateig dels Malfargats de Pallars, conjuntament amb els Castellers de Lleida.

 

Actuació a Guissona:

Margeners de Guissona: 2pd4, 3d7, 5d6, 4d6a, pd5.

Tirallongues de Manresa: 2pd4, 3d7, i3d7a, 3d6a, 2d6, pd5 i 2pd4.

Castellers de l’Adroc: pd4, 3d6, 3d6a, id4d6, pd4 i idpd4.