Actuació de Festa Major a Guissona

Guissona- El dia 6 de setembre i en motiu de la festa major local, Margeners de Guissona donava lloc a la seva actuació de festa major, acompanyats per les colles dels Nens del Vendrell i Castellers d’ Esplugues.

Margeners de Guissona van ser els encarregats d’encetar l’actuació, descarregant el seu 7d7, castell creat el juliol del 2009 per Margeners de Guissona. Les dues anxanetes van guarnir a l’hora les seves aletes i un cop més es va demostrar que amb esforç s’aconsegueixen els objectius marcats. En segona ronda Margeners de Guissona van descarregar el 4d7a. En aquest castell va quedar palès que tècnicament es té assolit, i l’única cosa que havia privat a la colla de la Segarra fer-lo abans havia estat el volum de gent a la pinya per tal de portar el castell amb seguretat a plaça. En última ronda, Margeners va aixecar el 3d7 per sota amb l’ajuda del “ferro” que té com a pinya, demostrant una sincronització perfecte entre pinya i tronc.

Per part de les altres colles, Nens del Vendrell, tot i no portar castells de vuit a plaça van descarregar un 2d7 impecable. En segona ronda, van fer un intent desmuntat de 5d7 a causa de que la canalla no va travessar, però que van repetir i descarregar amb una gran solvència. En tercera ronda, van descarregar un 4d7a perfecte i molt ben treballat en l’estructura del pilar.

Esplugues en primera ronda va descarregar un 3d7 lleuger, molt quiet i estable. En segona ronda també va ensenyar el seu 5d7 a Guissona, descarregant-lo eficientment. Tancant l’actuació descarregant un 4d7 tranquil i en vistes a un més que possible carro gros per la seva Festa Major.

En aquesta actuació Margeners de Guissona va comptar amb 140 camises marrons que van tenyir la plaça amb ganes d’aixecar castells, reafirmant el seu teixit social i demostrant una vegada més que amb el treball en equip i amb ganes de passar-ho bé s’aconsegueixen grans fites.

Per acabar, recordar a l’amic i membre de la colla, Fabià Pont, siguis on siguis amb cada aleta que fem et saludarem tocant el cel amb la mà. Sempre al cor company.

 

Margeners de Guissona: 4p4, 7d7, 4d7a, 3d7ps, p5

Nens del Vendrell: p4, 2d7, i5d7, 5d7, vano de 5

Castellers d’Esplugues: 2p4, 3d7, 5d7, 4d7, p5