Actuació al barri de St. Gervasi (Barcelona)

St. Gervasi (Barcelona). –Aquest passat diumenge 14 de juny del 2015, a les 12 del migdia a la plaça Bonanova, els Margeners de Guissona van participar a la Diada de Festa Major de Sant Gervasi, juntament amb la Colla Jove de Barcelona i els Castellers de Cornellà.

Els Margeners de Guissona degut a algunes baixes van haver de portar castells de 6 a plaça, tot i així, aquests castells serveixen per fer rodatge i gaudir d’una actuació amb més tranquil·litat.

Els primers en actuar van ser la Colla Jove de Barcelona amb un 3 de 7 molt tranquil com inauguració de la diada. Seguidament en la segona ronda van portar a plaça un 4 de 7 molt ben estructurat i segur. En la tercera ronda van estrenar el primer 3 de 7 amb agulla de la temporada, un castell on s’hi vivia força nervis, cosa ben normal al ser el primer de la temporada. Aquest va ser molt celebrat per la colla. Per finalitzar i com a cloenda van fer ronda de pilars amb un pilar de 5 i dos pilars de 4.

Els Castellers de Cornellà van iniciar la seva jornada amb un 4 de 7 molt segur. En la segona ronda van destacar amb un 4 de 7 amb agulla molt ben estructurat i quiet. En la tercera ronda van crear un 3 de 7 molt estable i per finalitzar, en la ronda de pilars van construir un pilar de 5 on s’estrenaven castellers i com a cloenda també van fer dos pilars de 4.

Els Margeners de Guissona van començar la diada fent un 3 de 6 sense cap mena de problema què, seguidament, en la segona ronda es van diferenciar de la resta de colles fent el peculiar 3 de 6 per sota amb una aixecada molt precisa i quasi perfecta. En la tercera ronda van construir un 4 de 6 amb agulla molt quiet i segur. Finalment, han fet cloenda amb un pilar de 5, un pilar bastant pesat del què normalment acostumen a fer.

En acabar, les colles van poder gaudir d’un pica-pica tots plegats per celebrar l’actuació. Una actuació acompanyada d’un temps molt assolellat, on hi va haver gran col·laboració i ajuda entre les colles.

Colla Jove de Barcelona: 3d7, 4d7, 3d7a, p5, 2p4

Castellers de Cornellà: 4d7, 4d7a, 3d7, p5, 2p4

Margeners de Guissona: 3d6, 3d6ps, 4d6a, p5