Actuació al barri de Sant Andreu (Bcn)

Barri de Sant Andreu (Barcelona)- En un diumenge nuvolós i xafogós els Margeners ens vam desplaçar al barri de Sant Andreu per la celebració de la festa del local de la colla Jove de Barcelona, juntament amb els Carallots de Sant Vicenç dels Horts, de convidats.

L’actuació es va iniciar amb molt bona puntualitat a la plaça Orfila del barri de Sant Andreu de Barcelona, amb pocs espectadors però que varen gaudir de valent.

Els Margeners, amb la gran satisfacció de haver mogut més gent que la darrera actuació, vam iniciar l’actuació amb un pilar de quatre d’entrada. En primera ronda vam descarregar un tres de set, desquadrat per la part inferior del castell, però treballat i descarregat amb seguretat. En segona ronda el castell triat va ser el quatre de set, la colla s’ha esforçat molt per poder aixecar aquesta construcció ja que en les actuacions anteriors no vam poder arribar a fer aquest castell degut a la falta de camises marrons. Vam tancar la tercera ronda amb un tres de sis amb agulla, possiblement amb expectatives de poder pujar-lo un pis més en les properes actuacions.

Per altra banda la colla local Jove de Barcelona van descarregar amb solvència els tres castells realitzats. Van començar l’actuació, després dels pilar inicials, amb un quatre de set, seguit d’un tres de set i van tancar amb un quatre de sis amb agulla. Tots els castells una mica lents però cal destacar que hi havia molts canvis de tronc.

La colla dels Carallots de Sant Vicenç dels Horts va executar un quatre de set, el quart castell de set d’aquesta temporada i de la seva curta historia, seguit d’una torre de sis treballada en la descarregada i van finalitzar amb un tres de sis amb agulla.

Tot i havent estat una actuació força allunyada de la nostra comarca hem pogut gaudir de grans castells i nombroses camises.

 

Margeners de Guissona:  p4, 3d7, 3d6a, 4d7, p5.

Jove de Barcelona: p4, 4d7, 3d7, 4d6a, 2p4

Carallots de Sant Vicenç dels Horts: p4, 4d7, 2d6, 3d6a , p5, 2pd4