Actuació a Vilanova i la Geltrú

Vilanova i la Geltrú (Garraf).- Aquest diumenge, els Margeners de Guissona s’han desplaçat a Vilanova i la Geltrú per participar a la Festa de la Primavera juntament amb els amfitrions, els Bordegassos de Vilanova, i els Castellers de Badalona. La actuació va tenir lloc al passeig del Carme, amb nombrós públic que va gaudir del dia i de la jornada castellera.

Després dels pilars de presentació, els primers en actuar van ser els amfitrions amb un impecable cinc de set, al que varen continuar un set de set, el més matiner de la seva història, i un quatre de set lleuger, sense terços, pas previ per pujar-ho un pis més a la propera actuació de Sant Jordi. Van finalitzar amb dos pilars de cinc simultanis.

La colla de Badalona va començar amb un treballat quatre de set amb l’agulla seguit de un tres de set i un altre tres de set amb agulla, a més del pilar de cinc.

La colla segarrenca va descarregar en primera ronda un quatre de set impecable, seguit de un tres de set per sota que va quedar en intent a la penúltima aixecada. És el primer castell dels Margeners que fa llenya en les darreres dues temporades. Malgrat aquesta caiguda, van poder fer un tres de set pesat, i per acabar en ronda de repetició, un cinc de sis i com a final un tranquil pilar de cinc.

Amb aquesta actuació, malgrat la caiguda d’aquest cap de setmana, els guissonencs mantenen ben alt els objectius per la propera actuació de Sant Jordi a Guissona. Recordem que l’actuació serà el proper diumenge 26 a les 12 del migdia a la plaça Major. Com a activitat prèvia per la canalla i pares i obert a tothom que vulgui gaudir-ho, el dissabte durant tota la tarda, es faran tallers i activitats amb inflables i rocòdrom entre d’altres, al davant del local dels Margeners de Guissona.

 

Margeners de Guissona: 2p4, 4de7, (i)3de7 aixecat per sota, 3de7, 5d6, p5

Castellers de Badalona: p4, 4de7a, 3de7, 3d7a, p5

Bordegassos de Vilanova: 2p4, 5de7, 7de7, 4de7, 2p5