Actuació a Vilanova i la Geltrú

Vilanova i la Geltrú (Garraf) – En un diumenge de Rams ben assolellat els Margeners ens vam desplaçar a Vilanova i la Geltrú per la celebració de l’actuació que marcava l’inici de la temporada de la colla local, juntament amb els Moixiganguers d’Igualada de convidats.

L’actuació es va iniciar amb puntualitat a dos quarts d’una en un passeig del Carme, transitat d’espectadors i públic que vam gaudir-ne.

Els Margeners, amb nombroses baixes d’efectius, vam iniciar l’actuació amb un pilar de 4 d’entrada. En primera ronda vam descarregar un tres de sis molt solvent. En segona ronda el castell triat va ser el tres de sis amb agulla, possiblement amb expectatives de pujar-lo un pis més de cara les pròximes actuacions, i vam tancar la tercera ronda amb un quatre de sis que malgrat que no ha quedat quadrat de mides no va portar excessius problemes d’execució.

Per altra banda la colla Igualadina van descarregar amb solvència els tres castells realitzats. Van començar l’actuació, després dels pilar inicials, amb un cinc de set bastant alleugerit per dalt, una quatre de set amb agulla i van tancar amb un quatre de set amb estrenes al tronc.

La colla local va executar un quatre de set, seguit d’un quatre de set amb agulla treballat en la descarregada i van finalitzar amb un tres de set.

Amb aquesta actuació, els de la Segarra seguim treballant per assolir els seus objectius tot i la renovació de camises, tant a tronc com a la pinya.

En la nostra propera actuació el 27 d’abril a Guissona, per la celebració del 7º Aniversari de la nostra fundació, hem convidat als Castellers de Vilafranca, considerats des de fa uns anys la millor colla del món casteller, i els Castellers d’Esparreguera. En aquesta actuació esperem poder realitzar tres castells de set pisos.

 

Motiu: Inici de temporada

Margeners de Guissona: p4, 3d6, 3d6ag, 4d6, p4.

Moixiganguers d’Igualada: 2p4, 5d7, 4d7ag, 4d7, p5

Bordegassos de Vilanova: p4, 4d7, 4d7ag, 3d7, p4