Actuació a Sant Joan d’Espí

Sant Joan Despí (Baix Llobregat).- Aquest diumenge 26 de juny del 2016 a la tarda, després d’un cap de setmana llarg amb la revetlla de Sant Joan pel mig, els Margeners de Guissona es van desplaçar a la localitat de Sant Joan Despí per actuar a la diada de la seva Festa Major. Hi van actuar amb els Castellers d’Esplugues i amb uns dels seus padrins, els Castellers de Cornellà. L’actuació va tenir lloc a la Pl. de l’ermita de Sant Joan Despí.

L’actuació va començar puntualment a les 19:30 amb els respectius pilars d’entrada: 2 pilars de 4 per part dels Castellers d’Esplugues i dels Castellers de Cornellà, i 1 pilar de 4 per part de la colla de la Segarra.

A la primera ronda els Castellers de Cornellà van descarregar un 5de7, després de fer-ne un intent desmuntat per indecisió de la canalla. Els Castellers d’Esplugues també van descarregar un parat i tranquil 5de7. Per la seva banda, amb menys camises de les esperades com per desgràcia ve essent habitual en les últimes actuacions, els Margeners de Guissona van descarregar un 3de6a.

En la segona ronda, els Castellers de Cornellà van descarregar un plàcid 4de7a, demostrant el domini que tenen dels castells de la gamma alta de 7. Per la seva banda els Castellers d’Esplugues van descarregar el sempre espectacular 3de7ps, demostrant que és un castell que el tenen del tot dominat. Per tancar la ronda, els Margeners van descarregar un 4de6, on hi anaven algunes estrenes tan al tronc com a la canalla.

En tercera ronda, tant els Castellers d’Esplugues com els Castellers de Cornellà van descarregar un 4de7 amb vistes a un futur 4de8. Tots dos molt plàcids. Per la seva banda, la colla marró va descarregar un plàcid 3de6.

A les rondes de pilars, la colla d’Esplugues va descarregar un pilar de 5 on s’estrenava la terça, els Castellers de Cornellà van descarregar 2 pilars de 4 i la colla de la Segarra un pilar de 4.

Amb aquesta actuació, els Margeners de Guissona encaren l’última setmana d’assajos del primer tram de la temporada, en vistes a l’actuació del proper diumenge a el Born de Barcelona, on compartiran plaça amb els Castellers de la Sagrada Família i els Castellers del Poble Sec. Esperem que puguin tancar aquest primer tram amb més camises a assaig i plaça, i amb algun castell de 7. I que tornin de les 3 setmanes de vacances amb les piles carregades i puguin mostrar a plaça la molta feina que s’està fent a assaig.

 

Margeners de Guissona: pd4, 3d6a, 4d6, 3d6, pd4

Castellers d’Esplugues: 2 pd4, 5d7, 3d7ps, 4d7, pd5

Castellers de Cornellà: 2 pd4, 5d7, 4d7a, 4d7, 2pd4