Actuació a Sant Climenç

Sant Climenç (Solsonès).- Aquest dissabte 31 de maig, els Margeners de Guissona, hem compartit plaça amb els Castellers de Solsona a Sant Climenç dins dels actes de la festa major.

Els tradicionals pilars d’entrada han donat el tret de sortida a la diada, tant els Margeners de Guissona com els Castellers de Solsona hem descarregat un pilar de 4.

Els Castellers de Solsona, en la primera ronda han descarregat un tres de sis amb agulla molt solvent. A la segona ronda han triat el quatre de sis, un castell que no els hi ha presentat cap problema. El seu últim castell ha estat el tres de sis. En la ronda de pilars han optat per fer un pilar de quatre.

Els Margeners hem iniciat la nostra participació amb un tres de sis amb un peu desmuntat. A segona ronda hem descarregat un quatre de sis molt segur. Per tancar ronda de castells, hem portat a plaça el cinquè tres de sis amb agulla de la temporada, castell que demana a crits pujar un pis més. En la ronda de pilars hem descarregat un pilar de cinc que no ha donat cap complicació.

Resumint, ha estat una diada castellera dinàmica i marcada pel temps ja que hi havia possibilitats de pluja i això ha restat una mica de públic.

 

Castellers de Solsona: 3d6a, 4d6, 3d6, p4.

Margeners de Guissona: 3d6a, 4d6, 3d6, p5.