Actuació a Poble Sec

Poble Sec.- Margeners de Guissona es posen a punt per la seva diada.

La colla de la Segarra actua al Poble Sec, acompanyats de la colla local, on descarreguen castells de set i mig.

El passat diumenge prop de 90 membres de la colla marró es van desplaçar al barri barceloní del Poble Sec, on van descarregar, després de dos pilars de quatre de benvinguda, el quart quatre de set amb agulla de la temporada. El castell, es va mostrar ferm tota l’estona, fins que va deixar al descobert el pilar de cinc central, molt lleuger però ferm, com ja ens tenen acostumats. En segona ronda, van descarregar un dels castells bandera de la colla, el tres de set aixecat per sota. Molt ben compassat i amb bon ritme, el castell es va aixecar a la perfecció, inclús en les últimes aixecades, mostrant la feina feta a l’assaig. Un quatre de set lleuger va ser el seu tercer castell. Aquest mateix quatre, és el que la setmana vinent la colla vol alçar un pis més en la seva diada. Van acabar l’actuació amb un magnífic pilar de cinc aixecat per sota.

Per la seva banda, els Castellers del Poble Sec, van obrir l’actuació amb un parat dos de set. En segona ronda, van aconseguir descarregar el cinc de set, més tremolós que la torre però molt ben defensat al pis de terços. Com a tercer castell, els locals van intentar el tres de set aixecat  per sota, però la descompensació a les ultimes aixecades i la tardança a aixecar un dels segons van castigar molt un tronc que no va poder evitar que el castell caigués abans de la carregada. En ronda de repetició, un quatre de set lleuger, i van tancar l’actuació amb el pilar de cinc.

Aquest diumenge dia 2 de novembre, Margeners celebra la seva diada que els servirà per tancar una temporada irregular, amb un principi molt marcat per les baixes, però que han sabut encarrilar molt bé des de la seva Festa Major, al setembre, i on es plantegen tornar a repetir el seu castell sostre, el quatre de vuit, i acompanyar-lo del cinc de set i el tres de set aixecat per sota, o bé apostar pel dos de set o el set de set, castell que van inventar ells. Tot dependrà del volum de gent i la feina que puguin fer en aquest dimecres i divendres, als últims assajos de la temporada.

 

Margeners de Guissona: 2p4, 4d7a, 3d7ps, 4d7, p5ps

Castellers del Poble Sec: 2p4, 2d7, 5d7, 3d7ps, 4d7, pd5