Actuació a Pineda de Mar

Pineda de mar (Maresme).- Aquest passat cap de setmana els Margeners de Guissona es van desplaçar a la població de Pineda de mar per actuar en motiu de la festa major amb els amfitrions, els Castellers de l’Alt maresme.

La colla de camisa marró, va encetar la seva actuació particular, plantant un 4d6 amb un tronc molt lleuger, amb intencions de poder-lo pujar de pis, a segona ronda un 3d6 aixecat per sota, descarregat amb pocs problemes, i per acabar les rondes de castells, han plantat un 2d6, que ha patit una mica en els pisos superiors i l’han hagut de treballar fins al final.

Pel que fa a la colla amfitriona, havien plantejat una actuacions amb castells màxims, però degut a la falta de camises, van sortir de plaça sense els objectius complerts. Aquests van començar amb un id4d7, castell que la canalla va tirar avall, ja que tenia una mala quadratura, van continuar descarregant un 5d6 que es va fer llarg, un 2d6 que estava parat i van tancar rondes de castells amb un 3d6.

En ronda de pilars, margeners va realitzar un preciós pilar de 5, mentre que els de camisa vermella, van apostar per un vano de 5.

Pels de la Segarra, aquesta actuació va servir per a preparar la diada de festa major de Guissona aquest proper cap de setmana.

 

Castellers de l’Alt Maresme: pd4, id4d7, 5d6, 2d6, 3d6, vano de 5

Margeners de Guissona: pd4cam, 4d6, 3d6ps, 2d6, pd5