Actuació a Esplugues de Llobregat

Esplugues de Llobregat.- El passat diumenge 15 de juny, els Margeners es varen desplaçar fins a la població d’Esplugues de Llobregat, per a realitzar l’actuació de les festes del barri de Can Vidalet, amb la colla local Castellers d’Esplugues (Cargolins) i els convidats Castellers de Figueres.

Es va poder veure una actuació formidable dels Cargolins, on en primera ronda descarregaren un ferm 5d7, 5è de la temporada, sense dificultat. El punt més emocionant de la diada es va realitzar en segona ronda, on els locals varen efectuar el 3d7 aixecat per sota, construcció molt singular on el castell comença pel cap d’amunt; castell molt treballat per part d’Esplugues, amb una eufòrica celebració ja que es tractava del segon de la temporada. Per finalitzar, varen tancar la tercera ronda amb un 4d7, amb expectatives de pujar-lo un pis més en breus. En ronda de pilars varen descarregar un vano de 5.

Els Castellers de Figueres van ser l’altra colla convidada, que va poder assolir castells de 7 pisos com el 3d7 i el 4d7; construccions que no van portar cap tipus de dificultat a una colla amb efectius suficients i una tècnica molt treballada. En l’última ronda, efectuaren un 5d6, també amb expectatives de pujar-lo un pis. En ronda de pilars, descarregaren el pd5 sense dificultat.

Els Margeners de Guissona, per contra a les altres colles, varen portar molt poques camises a plaça, fet que va condicionar molt els castells, aconseguint que fos una actuació de mínims pels de la camissa marró. Aquests varen realitzar el 4d6, el 2d6 i el 3d6, castells que els Margeners tenen tècnicament consolidats, però que la falta de camises deixa molt lluny el poder-hi pujar un pis. Tancaren l’actuació amb un pd4.

 

Castellers d’Esplugues   5d7, 3d7xs, 4d7, Vd5.

Castellers de Figueres       3d7, 4d7, 5d6, p5.

Margeners de Guissona  4d6, 2d6, 3d6, p4.