Actuació a Borredà

Borredà (Berguedà). Els Margeners de Guissona es van desplaçar fins a un petit poblet del Berguedà per a realitzar una actuació amb els Castellers de Berga, després del breu període de vacances realitzat per aquests.

L’actuació semblava que hagués d’estar condicionada per la pluja, però entre clariana i clariana els castells van anar pujant.

Les dues colles arribaven a l’actuació en un estat de forma similar, així que després d’un pilar de quatre, ambdues varen obrir l’actuació amb un 3d7, molt segur i poc treballat per part de les dues formacions.

L’actuació va anar avançant ràpidament, i el 4d7 va ser el castell elegit, tant per part dels Segarrencs com pels Berguedans. Aquesta segona construcció no es va desenvolupar amb tanta tranquilitat per part de cap de les dues colles. Els castellers de Berga el van saber defensar bé, tot i la lentitud amb que va anar pujant i els Margeners el van haver de lluitar degut a un moviment constant de tota l’estructura.

L’últim castell no va assolir la gamma de set, però va ser un magnífic 4d6 amb agulla, que totes dues colles aspiren a pujar un pis en les pròximes setmanes.

L’actuació es va tancar amb un sòlid pilar de cinc per part de cada colla.

 

Castellers de Berga: pd4, 3d7, 4d7, 4d6a, pd5

Margeners de Guissona: pd4, 3d7, 4d7, 4d6a, pd5