Actuació a Agramunt

Pels Margeners l’actuació d’Agramunt suposa encarar amb força l’últim tram de la temporada. El dia amenaçava amb pluja i arribant a plaça ja es
preveia que l’actuació hauria de començar en un lloc tancat. A Agramunt van ser previsors i ja tenien l’església preparada per a l’actuació de les dues colles castelleres.
La primera colla a actuar van ser els castellers de Lleida perquè en aquesta plaça en són els amfitrions. Van començar amb un pilar de quatre de dol. Seguidament, van alçar un quatre de set amb agulla, castell que li tenen les mesures preses. Els Margeners van alçar un cinc de sis amb estrenes de canalla.
La climatologia va permetre poder sortir a fora a la plaça i els castellers ho van agrair, ja que la temperatura dins de l’església era força elevada. En segona ronda, els castellers de Lleida van realitzar un cinc de set, un xic tancat de dosos, però el van poder descarregar sense complicacions. Els Margeners van alçar un tres de set, el segon de l’any, treballat en la descarregada. En la tercera ronda, els castellers de Lleida van alçar un quatre de set on segurament el podrem veure un pis més ben aviat. Els Margeners de Guissona van tancar la ronda amb el tres de sis per sota, castell que sempre fa vibrar i emocionar la plaça i en aquesta ocasió també va ser així. L’actuació es va tancar amb un vano de cinc i un pilar al balcó per part dels castellers de Lleida i un pilar de cinc per part dels Margeners de Guissona. La setmana vinent els Margeners tenen una de les actuacions assenyalades del seu calendari, l’actuació de festa major on preparen castells de set. Les bones sensacions dels assajos ens fan preveure que els veurem ben aviat a plaça.
Actuació Agramunt: Castellers de Lleida: pilar de 4, 4d7a, 5d7, 4d7, vano de 5 i pilar de 4 al balcó. Margeners de Guissona: 5d6, 3d7, 3d6 x sota i pilar de cinc.