Sant Isidre a Cervera

Cervera (La Segarra).- Els Margeners de Guissona s’han desplaçat fins a Cervera per a participar en els actes de la Fira de Sant Isidre de Cervera. En l’actuació els han acompanyat els castellers de Berga i els castellers d’Andorra. Aquests últims, era la primera vegada que actuaven a la nostra comarca.

En un ambient agradable i festiu, l’actuació ha sigut encetada pels tradicionals pilars d’entrada, les tres colles han alçat un pilar de quatre respectivament.

La ronda de castells ha estat encetada pels de la camisa marró amb el tres de sis per sota que s’ha aixecat de manera segura i a compassada, bona prova que servirà per treballar un possible tres de set aixecat per sota en properes actuacions. En segona ronda, han coronat el segon quatre de set de la temporada. Castell que no han pogut completar en aquesta ocasió ja que en el moment de la cavalcada, el pom s’ha despenjat. Han acabat l’actuació amb un tranquil tres de sis. En ronda de pilars han descarregat un magnífic pilar de cinc.

En segon lloc han actuat els del Berguedà, segurament amb menys camises de les desitjades, han alçat tres castells de sis; un segur quatre de sis, un dos de sis que ha pujat nerviós i un xic bellugadís però que s’ha acabat completant i per últim, han descarregat el 3 de sis amb el pilar. Per acabar també han descarregat un pilar de cinc.

En últim torn, han alçat els seus castells, els castellers d’Andorra. En primera ronda han completat el tres de sis amb l’agulla, l’ha seguit el dos de sis i en tercera ronda han descarregat un tranquil quatre de sis. Han tancat la ronda de pilar amb un pilar de quatre aixecat per sota.

Després d’aquesta actuació caldrà continuar treballant i perfeccionant els castells de set per a poder portar en properes actuacions els castells de set i mig.

En acabar l’actuació, les tres colles s’han desplaçat fins a la seu dels Margeners de Guissona per a poder gaudir d’un magnífic sopar que els amfitrions han ofert a les colles convidades.

 

Margeners de Guissona: p4, 3de6ps, 4de7c, 3de6, p5.

Castellers de Berga: p4, 4de6, 2de6, 3de6a, p5.

Castellers d’Andorra: p4, 3d6a, 2d6, 4d6, p4p4s.

Publicado el 10 de mayo de 2016 en Activitat castellera, Cròniques, Cròniques actuacions, Temporada 2016. Añade a favoritos el enlace permanente. Deja un comentario.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: