Actuació a Balaguer

Balaguer (La Noguera).- El passat dissabte, els Margeners de Guissona ens hem desplaçat a Balaguer per actuar en motiu del correllengua, acompanyats pels Salats de Súria i els Torraires de Montblanc.

L’actuació va començar amb els tradicionals pilars d’entrada, que van constar de 3 pilars de 4 simultanis, un per colla.

Posteriorment es va començar la primera ronda amb el tret de sortida d’un 3d7 per part dels Salats de Súria. Seguidament vam actuar els Margeners de Guissona amb un 4d6 amb l’agulla. I per acabar la primera ronda els Torraires de Montblanc ens van fer un 3d6.

En segona ronda els Salats de Súria van descarregar un 5d6. Els Margeners de Guissona vam tirar un 3d6 per sota, un castell que sol encantar el públic, però que malauradament tot i unes bones pujades es va quedar en carregat. I els Torraires de Montblanc van intentar un 4d6 que no varen poder executar-lo amb èxit i es va quedar en intent desmuntat.

Pel que fa a la tercera ronda, els Salats van descarregar un 4d6, els Margeners també vàrem descarregar un 4d6 i els Torraires van poder descarregar amb èxit un 3d6 amb l’agulla.

Per finalitzar l’actuació van tenir lloc els pilars de comiat simultanis que van consistir en 1 p4 per part dels Salats, 2 p4 per part dels Margeners i 1 p4 per part dels Torraires.

Salats de Súria: p4, 3d7, 5d6, 4d6, p4

Margeners de Guissona: p4, 4d6 a, 3de6ps (c), 3d7, 2p4

Torraires de Montblanc: p4, 3d6, id4d6, id4d6, 3d6a, p4

Publicado el 5 de octubre de 2015 en Cròniques, Cròniques actuacions, Temporada 2015. Añade a favoritos el enlace permanente. Deja un comentario.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: