Actuació a Tarragona

Tarragona (Tarragonès).- Aquest diumenge,  dia 10 de maig , la colla castellera els Margeners de Guissona va actuar a la ciutat de Tarragona en motiu de la Diada del  Local de la colla Lila, la Jove Tarragona, i amb una tercera colla convidada ,els castellers de Cornellà, l’actuació d’aquest cap de setmana  va tenir un format diferent  ja que les tres colles actuaven gairebé de manera simultània.

L’actuació va tenir lloc a les 12 del migdia i en una de les places més conegudes de la ciutat, la Plaça del  Rei, sota un sol de justícia i acompanyats de molt públic. En primera ronda, Margeners va aixecar un 3 de 7 molt tranquil i sòlid, tal i com ens tenen acostumats, en segona ronda un 4 de 6 amb agulla, rebaixant un pis degut a les poques camises desplaçades aquesta vegada, però amb ganes de posar-hi  un pis més en les següents actuacions. En tercera ronda un 2 de 6, quiet i defensat amb confiança.

Pel que fa a la Jove de Tarragona, va realitzar la clàssica de 8, la primera de la temporada,  amb un 4 de 8, el carro gros, seguit en segona ronda d’un 2 de 7 molt i molt treballat, però defensat amb ofici i descarregat  sense problemes, i finalment en tercera ronda un 3 de 8. Per altra banda, Castellers de Cornellà va portar a la plaça del Rei un 5 de 7, treballat des de bon principi però descarregat amb solvència, 4de7 amb l’agulla lluitat fins al final des de la baixada de l’enxaneta i un 4d7.

L’actuació es va donar per finalitzada després de fer els pilars de comiat un pilar de 5 de la colla marró, dos pilars de 5 i, posteriorment, quatre pilars de 4 de la Jove de Tarragona i per part dels Castellers de Cornellà un pilar de 5.

Aquest proper cap de setmana, serà intens per Margeners. Dissabte assistiran com cada any a la Festa del Tararot a Tàrrega juntament amb Castellers de Solsona i el diumenge, el plat fort, l’actuació a la Festa Major de Mollerussa amb les altres dues colles de la província, Castellers de Lleida i de Solsona i també de la Colla Castellera de la Sagrada Família.

 

Colla Jove dels Xiquets de Tarragona: 4d8, 2d7, 3d8, 2 pd5 i 4 pd4

Castellers de Cornellà: 5d7, 4d7a, 4d7, pd5

Margeners de Guissona: 3d7, 4d6a, 2d6, pd5

Publicado el 12 de mayo de 2015 en Activitat castellera, Cròniques, Cròniques actuacions, Temporada 2015. Añade a favoritos el enlace permanente. Deja un comentario.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: