Actuació a Cornellà

Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat).- El diumenge 12 d’octubre, els Margeners de Guissona ens vam desplaçar fins al barri de Sant Ildefons de Cornellà per tal de participar en la seva Festa Major. Amb una gran participació de camises marrons i en un ambient festiu entre les colles i el públic, els de la Segarra varem realitzar la millor actuació de l’any lluny de casa.

Desprès d’un pilar de quatre inicial, els Margeners vam descarregar un tres de set amb l’agulla, una mica treballat però que donava confiança per tal de seguir amb l’ambiciós pla previst. I en segona ronda es descarregava el segon tres de set per sota de la temporada, amb algunes dificultats a l’ultima aixecada però que son salvades per la confiança de la colla. Cal recordar que aquest castell no el portàvem fora de Guissona des de feia dos anys. En tercera ronda van muntar un perfecte quatre de set lleuger, tot preparant un possible quatre de vuit per la Diada de la colla d’aquí a tres setmanes. I per acabar, la cirereta del pastís, un pilar de cinc per sota molt ben executat, i que feia cinc anys que no es portava a plaça.

La colla local va començar amb dos pilars de quatre i en primera ronda descarregà un quatre de set, molt obert però que no va representar cap problema. En segona ronda van descarregar un altre quatre de set però aquest cop amb l’agulla. Per acabar els castells, un tres de set tranquil i seré. Un pilar de cinc va arrodonir la actuació dels de Cornellà.

Amb aquesta actuació, els Margeners de Guissona han volgut demostrar que estan preparats per tal de realitzar un gran final de temporada, amb moltes ganes d’assolir grans reptes i de seguir gaudint de fer castells. La propera actuació es el proper dissabte 18 a Manresa, amb la colla local i els castellers de Santpedor.

Margeners de Guissona: p4, 3d7a, 3d7ps, 4d7, p5ps

Castellers de Cornellà: 2p4, 4d7, 4d7a, 3d7, p5

Publicado el 14 de octubre de 2014 en Cròniques, Cròniques actuacions. Añade a favoritos el enlace permanente. Deja un comentario.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: