Les colles de la província de Lleida ens trobem a Agramunt.

L’actuació d’aquest pròxim dissabte es especial. I té els seus motius per ser-ho. Ens trobem a Agramunt les tres colles de la província de Lleida: Castellers de Lleida, Castellers de Solsona i Margeners de Guissona.

L’any passat en el mateix lloc ens varem trobar Castellers de Lleida i Margeners de Guissona, ja que els Solsonins just acabaven de començar. Voliem estrenar-hi el 4d8, però per causes diverses ens va fer tirar enrere i vam portar-hi un maco 4d7. Voliem treure’ns els nervis que causen portar un castell important com un 4d8 per una colla tan jove com la nostra, a la nostra plaça, a Guissona.

Serà aquest any com el passat i serà el preludi d’una gran diada de Festa Major? Ho desconeixem, però el que sabem es que serà la segona trobada entre les colles de la província de Lleida i realment val la pena.

Publicado el 29 de agosto de 2012 en Temporada 2012. Añade a favoritos el enlace permanente. Deja un comentario.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: